Draguziai Grand Prix: Argus ja Caesar teine, Rägo ja Con Quick kolmas

Pühapäeval Draguzizis lõppenud Horsemarket Equestrian Summer Tour lõppes eestlastele positiivselt, kui Grand Prix sõidus saavutas Paul Argus hobusega Caesar teise ning Helene Marie Rägo hobusega Con Quick kolmanda koha.

Draguziai Grand Prix takistused oli CSI1* reglemendile vastavalt 140cm kõrgused ja parimad pidid selguma ümberhüpetel, mida paraku ei toimunudki. Teisena startinud Paul Argus hobusega Caesar läbis küll raja vigadeta, kuid ületas pooleteistkümne sekundiga normiaega, mis andis ühe karistuspunkti. Peagi startinud Helene Marie Rähol tuli Con Quickiga maha juba teine takistus, mis sai saatuslikuks paljudele teistelegi, kuid see andis meie juuniorsportlasele võimaluse tõsta tempot ja püüda head aega. Viimane tõigi edu ning Rägo lõpetas kiireima neljana, mis andis lõpuks kolmanda koha, kuna nulliga lõpetas ainsana võistluse suursponsori poeg Egor Schibrik hobusega Chiara. Argus oli stardis ka hobusega Renessin, kuid nende sõit lõppes paraku esimese takistuse ees kukkumisega.

Grand Prix`le eelnenud 135cm kiirusparkuuris saavutas Paul Argus hobusega Dannette V kolmanda koha. Laupäeval samal kõrgusel peetud sõidus oli Argus Caesariga teine ja Renessiniga kuues, lisaks tuli Eestile samast sõidust viies koht, mille saavutas Janika Pirel Jasmin Hirvi hobusega Straight Flush.

Laupäeva õhtul peeti omapärane show-sõit, kus esmalt tuli hüpata seitse takistust hobusega, siis neli madalat takistust joostes ning lõpuks sõita sponsorauto Volvoga läbi nelja värava. Sealgi oli meie parim Argus, kes komplektis Dannette ja Volvoga saavutas kolmanda tulemuse. Videot showprogrammis Maarja Martinsoni esitusesest näete siit

Kõik Draguziai tulemused on leitavad https://zawodykonne.com/zawody/tarantevents/tour/482