Isabell Werth ja Emilio olid parimad Lyoni MK-etapil

Sel nädalal Lyonis toimuva suurturniiri raames jagati esmalt punktid Lääne-Euroopa koolisõiduliigas, kus valitsev karikavõitja Isabell Werth võttis sarnaselt Grand Prix`ga võidu hobusega Emilio.
 

Werth, kes avaetapil Taanis oli Don Jonsoniga lõpetanud teisel kohal, osales Lyonis 11aastase Emilioga, kellega koostöö andis tulemuseks võidu ning seda tulemusega 86.115%. "See oli Emilio senine tugevaim tulemus ja ma olen väga õnnelik, et kõik toimis nii hästi, ta oli täiesti lõdvestunud, kuid samas täie energiat," sõnas Werth.
 

Teisel positsioonil lõpetas Lyonis Hispaania koolisõitja Beatriz Ferrer-Salat hobusega Delgado, kellega skooriti 82.630%, kolmanda kohaga leppis rootslane Patrik Kittel hobusega Deja, seda tulemusega 81.555%.

 

Liiga punktitabelit asus pärast Lyoni juhtima Patrik Kittel, kellel kogutud 54 punkti. Werth tiitlikaitsjana muide punkte ei kogu, olles Pariisis toimuvasse finaali pääsu juba taganud. Nii on teisel kohal 31 punktiga šveitslanna Marcela Krinke Susmelj, kellel kirjas võit Lipicast ja seitsmes koht Lyonist. "Olen üliõnnelik asudes liidripositsioonil juba nii varases perioodis," mainis Kittel, "Minu eesmärgiks on kindlasti Pariis!"

 

Kõik Lyoni tulemused leiate aadressilt http://www.longinestiming.com/#!/equestrian/2017/1408/html/en/longinestiming/resultlist_D02.html