Fantastiline! Rein Pill ja Alfons Ra võitsid Peterburi MK etapi, Kivisild teine

Rein Pill ja Alfons Ra. Foto: Mari Ann Selge

Peterburis Derby Clubis peetud MK etapp kujunes eesti takistussõitjatele väga edukaks. Just mõni hetk tagasi lõppenud põhisõidus võtsid võidu viimasel ajal pidurdamatus hoos olnud Rein ja Alfons. Auhinnalisele kohale jõudis kokku koguni kuus eesti võistluspaari. 

MK etapi põhisõidu kõrguseks oli Peterburis 140-160 cm. Ümberhüpetele pääses 30st võistluspaarist 8, nende seas meie omadest Pill, Kivisild, Argus ja Gunnar Klettenberg. Põhisõidus 4 kp kogunud Kullo Kender ja Artas ning Urmas Raag ja Carlos platseerusid vastavalt 10. ja 11. auhinnalisele kohale.

Ümberhüpped osutusid jõukohaseks vaid Pillile ja Alfonsile, kes ainsa nullipaarina sõidu võitsid. Paremuselt järgmine tulemus kuulus Tiit Kivisillale, kes Henriettal kogus 3 kp. Neljanda tulemuse tegid Paul Argus ja Renessin, kes said kirja 4 kp. Ümberhüpete viimane ehk 8. koht läks 8 karistuspunkti kogunud Klettenbergile Trafficul.

Varem peetud 130 cm kõrguses parkuuris tegi taas hea soorituse Kaia Loviisa Kink Adorable Chabalitol, pääsedes ümberhüpetele koos Renek Rosenbergi ja Torpille du Banneyga. Kui viimasel tuli ümberhüpetel maha 3 takistust, siis Kink pääses 4 karistuspunktiga ning lõpetas 6. kohal. Reneku tulemuseks jäi 8. auhinnaline koht.

Loe siit ka sõitjate kommentaare http://www.ratsaliit.ee/peterburis-toimunud-mk-etapilt-tuli-eestile-kaksikvoit/