Takistussõitjad välismaal: Teder ja Lootus auhinnalistel kohtadel

Andreas Lootus ja Coeur de Riccerole Vg Z

Eelmisel nädalavahetusel võistles osa Eesti takistussõitjad ka välismaal, kus saavutati mitmeid auhinnalisi kohti. Belgias Opglabbeekis olid kohal Oliver Karma, Andreas Lootus ja Stanislav Teder. My Relander ja Expert võistlesid Zuidwoldenis. 

Kõige edukamaks meie omadest oli Stanislav Teder, kes reedeses viieaastaste hobuste sõidus jagas puhta sõiduga esimest kohta hobusel Dunghamore ja tegi sama ka 130 cm parkuuris hobusel Funky Blue. Esimesel päeval peeti ka parkuur takistustega 120 cm, kus 14. auhinnalisel kohal oli Andreas Lootus hobusel Coeur de Riccerole ja 16. kohal Stanislav Teder ja Quatina-D.

Laupäevases noorte hobuste sõidus (5 a) jagasid Teder ja Dunghamore koos kuue teise paariga taas puhta sõiduga esimest kohta. Samal päeval peetud 130 cm parkuuris platseerusid Teder ja Funky Blue kuuendale ning Lootus ja Coeur de Riccerole Vg Z kaheteistkümnendale auhinnalisele kohale. Pühapäeval saavutasid eestlastest ainsana auhinnalise koha Teder ja Dunghamore olles ümberhüpetega viieaastastele hobustele mõeldud sõidus kaheksandal kohal.

My Relander ja Express auhinnalisi kohti ei saavutanud, saades esimesel ja teisel päeval 135 cm parkuuris 4 kp ning viimasel päeval samal kõrgusel 1 kp.