Hanno kahe hobusega noorhobuste MM-il finaalis

Täna olid Belgias toimuval takistussõidu Noorhobuste MM-il kavas teised kvalifikatsioonsõidud. Kahel päeval saadud karistuspunktide liitmisel moodustatud tabelist pääsevad igas vanuseklassis pühapäevasesse finaali 30 paremat.

5aastaste arvestuses tegi Hanno hobusel Eldorado van de Zeshoek puhta sõidu, jäädes jagama 1-59. kohta, Zacharoviga teenis aga ühe karistuspunkti, millega jäi jagama 60-75. kohta 212 osaleja seas. Kahe päeva kokkuvõttes oli Hanno nulli-mees Eldoradoga, kellega pääses ka pühapäevasesse finaali. Zacharoviga jäi lõppkokkuvõttes 31seks ehk kaotas finaalikoha täpselt ühe positsiooniga.

6aastaste seas samuti Hannolt puhas sõit Spartacusega ning tulemuseks 26. koht 171 startinu seas. Wizzerdiga saadi neli karistuspunkti ning 89. koht. Urmas ja Wodan lõpetasid 5 karistuspunktiga ja 129. kohaga. Parima koontulemuse saavutasid Hanno ja Spartacus, kuid 61. kohast ei piisanud kaugeltki finaali pääsemiseks. Urmas ja Wodan M koondtabelis 81. ja Hanno Wizzerdiga 89. kohal.

7aastaste hobuste arvestuses oli Hanno hobusel Quality Time puhta sõidu, ent ligi 9 sekundit võitjast aeglasema ajaga 32. Vigaroga saadi 8 kp ja 120. koht 175 osaleja hulgas. Kahe päeva kokkuvõttes on Hannol Quality Time’iga kõrge 6. positsioon ning finaalikoht kindlustatud. Vigaroga jäädi kokkuvõttes 114ndaks.

Hetkel on käimas ka “Sires of the World” nimeline sõit (selle klassi warm-up competition), kus Rein ja A Big Boy on saanud 10 kp ja Hanno ning Tadmus 13 kp. Stardijärjekorras on kirjas 77 osalejat, lõplikud kohad saab öelda alles pärast parkuuri lõppemist.