Voore tallides toimub sel laupäeval suur eesti tõugu hobuste näitus ja müük

Müüki tuleb ka mitu Voore Roonini järglast. Foto: Kirke Ilves

Voore Tallides Raplamaal on 28.septembril tulemas suurim eesti tõugu hobuste näitus-müük. Hindamiskomisjonile esitletakse käekõrval ja vabaliikumisel 15 hobust vanuses 2-6 aastast. Ostuhuvilistele on pakkuda soodushinnaga kokku 25 hobust – 15 hobust vanuses 1-7 aastat ning 2024. aasta sündinud varssasid 10.

Oleme eesti hobuseid kasvatanud alates aastast 1989 ning nende aastate jooksul on sündinud ca 150 varssa, kelledest valdav enamus on leidnud kodu väljaspool Eestit. Aretuses on meile on oluline saavutada järglastel suurepärased liikumisomadused ja hea iseloom. Alates 2004. aastast kannavad meie kasvanduses sündinud hobused kasvatajanime VOORE.

Voore Tallides kasvanud hobused on edukad nii kooli- kui takistussõidus (käesoleval aastal nopiti mitmeid medaleid Eesti tõugu hobuste meistrivõistlustel ja noorponide tšempionaadil), väga hinnatud perehobustena ja ratsakoolides ning väärtuslikud aretuses.

Voore Ritari saavutas noorponide tšempionaadil oma vanuseklassis III koha. Foto: Kirke Ilves

Just seetõttu ei tasu lasta mööda suurepärast võimalust soetada endale meie kasvatatud kodumaine ratsu ja parim on seda teha laupäevasel müügipäeval! Müügipäeval kehtivad soodushinnad!

Üritus toimub siseruumides – tallis ja maneežis! Mõned müügihobused on ruumipuudusel nähtavad koplis.
Avatud kohvik, tasumine sularahas.

Kohtumiseni 28.septembril kell 12!
Ürituse FB leht https://fb.me/e/3zP7uYK2J
Info leitav ka kodulehel www.vooretallid.com