MK finaali teise osavõistluse võitis šveitslane Steve Guerdat

Reedel, 16. aprillil, jätkus Genfis MK finaal teise osavõistlusega. Paremust selgitati parkuuris takistuste kõrgusega kuni 160 cm, kus põhiparkuur peeti mitte kiirusele. Osalesid ka Tiit Kivisild ja Rein Pill.

Stardijärjekord oli esimese osavõistluse pööratud paremusjärjestus mistõttu startisid meie takistussõitjad esimeste hulgas. Kivisild ja Cinnamon kogusid 9 karistuspunkti, mis lõpuks andis 31. koha jagamise. Rein Pill ja Virgin Express ei lõpetanud.

Ümberhüpetele pääses üheksa võistluspaari ning parimat tulemust õnnestus kodupubliku rõõmuks näidata tuntud šveitslasel Steve Guerdat-l, kes staritis hobusel Tresor V. Teisena lõpetas osavõistluse koondarvestuse liidriks tõusnud ühendriiklane McLain Ward hobusel Sapphire, kolmandana viimase kaasmaalane Mario Deslauriers hobusel Urico. Deslauriers kindlustas ühtlasi ühendriiklaste kaksikjuhtimise koondarvestuses. Parima eurooplasena läheb pühapäevasele lõppvõistlusele vastu sakslane Marcus Ehning.

Homme on Genfis kavas MK finaali välised sõidud. Loodame stardis näha meiegi võistluspaare, kes seekord kahjuks lõppvõistlusele ei kvalifitseerunud.

Hillar Talts