Noored võistlesid Sassi tallis

Möödunud nädalavahetusel kogunesid Sassi talli Audruranna ratsaspordiklubi noored kolmepäevasele võistlusele, põnevale elamusele lisaks said ratsutajahakatised juurde võistluskogemusigi.

Reedel alanud ja esmaspäeval lõppenud võistlustsükli käigus said spordiklubi noored ning külalised maitsta koolisõitu, krossi ning takistussõitu. Võistlusrada, mille korraldajad Audruranna ratsaklubist ette valmistanud olid, polnud kergete killast.

“Meie hobused on selle võistlusplatsiga harjunud. Kui nüüd uus tõke ette kerkis, sattusid nii mõnedki hobustest segadusse. Seda ratsanikest rääkimata,” ütles Sassi talu perenaine Malle Aava.

Võistlusraja keerukuse ning selle õnnestumise üle tundis head meelt ka Aadi Pärtel, kes esines seekordsel üritusel rajameistrina. “Miks ei ole neile keegi öelnud, et selle tõkke peale saab minna ka teisest jalast,” sõnas Pärtel noorte esitusi krossirajal vaadeldes.

Pärtel oli ühtlasi ka suurim aplodeerija võistlejate autasustamisel. Sümboolsetest auhindadest tähtsamaks pidasid osalejad omakorda kindlasti kogemust ning emotsioone. Nii mõnigi neidis nautis punapalgeis esimest korda tähelepanu.

tekst: Raavo Raadik; fotod: Kädi Orav