Palju õnne, Rein Pill!

Täna tähistab oma 50ndat juubelit Eesti ratsaspordi läbi aegade parimaid ratsanikke Rein Pill. Hobumaailm õnnitleb Reinu sellel rõõmsat päeval!

13-aastasena ratsutamisega alustanud Tallinna poiss Rein proovis esmalt kümme aastat kolmevõistlust, kuid otsustas siis takistussõidu kasuks. Juba kaks aastat hiljem oli tänane sünnipäevalaps Nõukogude Liidu meister. Sealt edasi järgnesid vaid silmapaistvad saavutused, mille nimekiri on nii pikk, et seda on võimatu vaid paarirealise loeteluga kokku võtta.

Reinu käe all treenides on särama löönud ka meie koondise noorim liige Tiit Kivisild, kelle tulemusi täna juba sama suure põnevusega jälgitakse, kui Reinu enda omi.

Rein sõitis tippu ka meie edukaima ratsu A Big Boy, kes koos temaga 2009. aasta Euroopa Meistrivõistluste esimesel võistluspäeval ülikõrge seitsmenda tulemuse tegi, edestades maailma tipptegijaid nagu Rolf-Göran Bengtsson, Meredith Michaels-Beerbaum, Tony André Hansen ja Marcus Ehning. Samal aastal oli Rein pidevalt ka maailma edetabeli TOP 100-s, positsioneerides parimal päeval 69. asetusel.

Jah, Reinule kaasaelamine on meile palju emotsionaalseid kõrghetki pakkunud. Suuresti tänu temale on Eestist saanud ratsutamisriik, keda ka Euroopast kaugemal tuntakse. Reinu eeskujul on ratsutamise juurde jõudnud palju tänaseid noori tegijaid, kes tulevikus meie ratsasporti edasi viima hakkavad.

Palju õnne veel kord, Rein Pill! Soovime Sulle edu kõigis praegustes ning tuleviku tegemistes!

Pikem lugu juubilarist ilmub täna peagi sündmusartiklite all, jääge ootele!