Nädalavahetusel selgitatakse Ruilas Eesti meistrid kolmel ratsaspordialal

Neljapäevast pühapäevani toimuvad Ruila Ratsakeskuses Eesti meistrivõistlused ratsutamise olümpiaaladel: koolisõidus, takistussõidus ning kolmevõistluses. Võistluste tulemusena jagatakse välja kõigi kolme ala Eesti meistritiitlid erinevates vanuseklassides.

Nädalavahetusel selguvad Ruilas Eesti meistrid harrastajate, poniklassi, juunioride ja noorte takistussõidus, juunioride kolmevõistluses ning harrastajate, poniklassi, juunioride, noorte ja seenioride koolisõidus.

Eesti Ratsaspordi Liidu peasekretär Siim Nõmmoja sõnul võib Eesti meistrivõistlusi ning selle arengut pidada peegliks Eesti ratsaspordi arengule tervikuna. „Meie tippsportlased on tõusnud rahvusvahelistesse edetabelitesse, iga aastaga kasvab nii ratsaspordi harrastajate kui ka armastajate hulk. Eelolev nädalavahetus võimaldab publikul näha läbilõiget Eesti ratsaspordi hetkeseisust ning nautida nii adrenaliinirohket kolmevõistluse krossi, põnevat takistussõitu kui graatsilist koolisõitu,“ selgitas Nõmmoja.

Võistluspäevad algavad iga päev kell 10.00 ning sündmus on pealtvaatajatele tasuta. Täpsemad ajakavad leiab kodulehelt www.tallinnhorseshow.ee.

Eesti Ratsaspordi Liit