Marii-Heleen Raidmets stardib juba homme ponide Euroopa Meistrivõistlustel

Meie poniratsanik Marii-Heleen Raidmets stardib homme Rokitil ponide koolisõidu Euroopa Meistrivõistlustel. Ratsaliidu spordidirektor Riina Pilli sõnul pole keegi poniratsanikest varem EM-il käinud.

Poolas Jaszkowos toimuvad Ponide Euroopa Meistrivõistlused 26.-31. juulini koolisõidus, takistussõidus ja kolmevõistluses. Mariiga on kaasas tema poni Rokit, treener ja ema Krista ning nende esindajana Marika Vunder.

Aprilli lõpus Poolas Radzionkowis rahvusvahelisel võistlusel vormi testinud Marii ja Rokit tõestasid, et on valmis suurvõistlusele minema. Tookord pääseti edasi ka Küri ning tuldi seal 66,417% tulemusega viiendale auhinnalisele kohale.

Homme peaksid Marii ja Rokit startima esimeses osavõistluses (meeskonnavõistlus, millest võtavad osa ka individuaalsõitjad), kust 25 parimat pääseb edasi individuaalarvestuse meistrivõistlustele, kust omakorda pääseb Küri 15 parimat.

Kuigi hetkel Marika Vunderiga ühendust ei ole saanud, mainis ta varasemalt, et koolisõidust võtab osa umbes 50 võistluspaari. Toome teieni esimesel võimalusel infot Eesti võistluspaari käekäigu ja võistluse täpsemate olude kohta.

Võistluse kodulehekülg on http://www.ponyeuropeans2011.com/