Madli Murel ja Flicker stardivad neljapäeval noorte EM-il

Maailma parimad kolmevõistlejad jagasid möödunud nädalal Londonis olümpamedaleid, alanud nädalal kogunevad neist mitmed Lõuna-Rootsi Malmösse, kus kavas CIC3*-W taseme MK-etapp, kuid meile huvipakkuvam on samas toimuvad noorte Euroopa meistrivõistlused, kus stardib Madli Murel hobusel Flicker.

Noorte Euroopa meistrivõistlused peetakse tasemel CCI2*. Mäletatavasti täitis Murel (Mondes) hobusega Flicker kvalifikatsiooninormi kevadel Poolas, kus ta sõitis kahel korral nõutava tulemuse välja tasemel CIC2* ehk lühikeses kahes tärnis. Maneežisõit on Malmös jagatud kahte gruppi, ning sõidud peetakse neljapäeval ja reedel. Laupäeval on kavas kross, mille maksimaalseks pikkuseks tempoga 550 m/min on 5500 m ja rajal 35 – 37 takistust. Medalistid selguvad pühapäeval pärast takistussõitu.

Hobumaailm annab Madli ja Flickeri tegemistest loomulikult ülevaate ka meie lugejatele. Euroopa meistrivõistluste ja Malmö Horse Show ühine kodulehekülg asub aadressil http://www.malmo.se/Medborgare/Idrott–fritid/Evenemang/-Malmo-City-Horse-Show—EM-i-Falttavlan/Malmo-City-Horse-Show/In-English.html .