Cornelissen pistab jälle rinda Galiga

Täna umbes kella viie paiku lõppenud Maailmakarika lääne liiga koolisõidu viimane etapp Hollandi linnas s'Hertogenboschis võitja osas üllatusi ei toonud, tulemusega 85,900 % võitsid Adelinde Cornelissen (NED) ja Jerich Parzival oma järjekordse etapivõidu.

Küll aga on mitu aastat maailma edetabeli tipus püsinud Cornelissenile taas kandadele astumas kaasmaalane Edward Gal, kes näib olevat leidnud õige rütmi hobusega Glock's Undecover. Neid jäi täna Adelindest ja Parzivalist lahutama vaid 0,8 protsendipunkti.

Kolmandad olid vabakavas, nii nagu ka Grand Prix's Isabell Werth (GER) ja Don Johnson FRH. Võrreldes eilse GP-ga parandasid kahe koha võrra oma positisooni Anna Kasprzak (DEN) ja Donnperignon, jättes viiendaks Patrick Kitteli (SWE) ja Scandicu.

Tänane etapp oli viimaseks selgitamaks, kes pääsevad veidi enam kui kuu aja pärast Götebrogi finaali. Kuna punktid ei ole veel tabelisse kantud, siis lõplikku tulemust teieni täna tuua ei saa, kuid nimetatud sportlased on sinna kõik kindlasti kvalifitseerunud.

Cornelissen ei pidanudki tegelikult s'Hertogenboschi etapist osa võtma, sest ta oli juba varem osalenud nõutud kahel etapil, mis garanteerib tiitlikaitsjale automaatse pääsu finaali. Võidupunktid võttis siit seega Edward Gal. Küri tulemused: http://www.indoorbrabant.com/en/results/