Eesti takistussõidu meistrivõistluste juhendisse lisati täiendav sõit

Möödunud nädala lõpul avalikustas Eesti Ratsaspordi Liit EMV juhendi muudatuse, mis puudutab takistussõitu. Muudatus puudutab avatud klasside sõite.

Esialgses juhendis oli plaanitud reedel, 28. juunil, viia läbi avatud 120 cm kõrguste takistustega sõit, kuid sportlaste ja korraldajate ettepanekul otsustati lisada veel teinegi tiitlivõistlusi mitte puudutav parkuur. Modifitseeritud juhendi kohaselt on reede õhtul kavas avatud klassi parkuur kõrgusel 130 cm ning algselt plaanitud 120 cm kõrguste takistustega sõit peetakse laupäeval algusega 15.00, mis on laupäevase takistussõitjate võistluspäeva esimeseks sõiduks.

Eesti Meistrivõistlused takistus- ja koolisõidus kõikides vanuseklassides (v.a. ainult koolisõidus kavas olev laste klass) toimuvad tänavu Ruila ratsakeskuses ajavahemikul 27.-30. juuni. Juhendid leiate ERL-i koduleheküljelt võistlusjuhendite rubriigist. Tuletame siinkohal meelde, et kõikidel meistrivõistlustel osalejatel on nõutav spordi- või perearsti tõend tervisliku seisundi kohta, mis ei ole vanem, kui kolm kuud. Registreerimine meistrivõistlustele lõpeb laupäeval, 22. juunil.