Ann-Marii Vilk täitis Prantsusmaal EM-kvalifikatsiooninormi

Juuniorklassi kolmevõistleja Ann-Marii Vilk võistles möödunud nädalavahetusel hobusega Halijus Prantsusmaal CCI1* võistlusel, kus täitis esmakordselt juuniorite Euroopa Meistrivõistluste kvalifikatsiooninormi.

Prantsusmaal Melay nimelises linnakeses toimunud rahvusvahelisel CCI1* tasemega võistlusel osales 35 võistluspaari, kellest tulemuse sai kirja 25. Lisaks Prantsusmaa ja Eesti kolmevõistlejatele osalesid veel sportlased Madalmaadest ja Belgiast. Ann-Marii Vilki peamiseks eesmärgiks oli saavutada kvalifikatsiooninorm, mis ka õnnestus. Paremusjärjestuses saavutatud 20-s koht seetõttu põhiliselt täiskasvanute hulgas võistelnud juuniorsportlast ei heiduta, sest põhieesmärk sai täidetud.

Ann-Marii Vilk võistles möödunud kuul Suurbritannia rahvuslikel võistlustel ning plaanib eeloleval perioodil osaleda veel rahvusvahelistel võistlustel Euroopas. Juhul, kui vorm ja kvalifikatsioonid võimaldavad, on juuniorsportlasel plaanis osaleda sügisel toimuvatel oma vanuseklassi Euroopa Meistrivõistlustel.