Grete Püvi ja Talent võitsid Nizza Grand Prix

Hobumaailmal on ratsaspordi-, eriti aga koolisõidusõpradele, edastada positiivne sõnum Prantsuse Rivierast Nizzast, kus peetava CDI3* tasemega rahvusvahelise koolisõiduvõistluse Grand Prix võitis Grete Püvi hobusega Talent.

Nizza Grand Prix`s osales 18 võistluspaari ning küllaltki pingelises heitluses saavutas võidu Grete Püvi hobusega Talent. Eestit esindava võistluspaari tulemuseks hinnati 70.220%, kusjuures teise koha tulemus jäi neist maha vaid 0.2 punktiga. Teise koha, samuti ka kolmanda koha, saavutas maailma paremikku kuuluv Itaalia koolisõitja Valentina Truppa. Itaallanna teise koha tulemuseks hobusega Fixdesign Ermelo del Castegno oli 70.020%, kolmanda koha andis 68.700%, selle saavutamisel oli Truppa partneriks Fixdesign Chablis.

Lisaks Püvile on eestlastest Nizzas stardis veel Marlen Vassil ja Charlotte Pärt. Vassil startis täna kuueaastaste hobuste programmis hobusega El Capone ja saavutas tulemuseks 66.600%. Kuueaastaste programmis osales kaks hobust. Vassilist ja El Caponest parema tulemuse, 78.000%, tegi Maroko paar Naoufal Hassani ja Quazotti. Pärt ja Püvi endine esiratsu O. Hot Chocotlate sõitsid eile FEI noorte ratsanike võistkondlikku programmi, kus saavutasid tulemuseks 59.605%.

Püvi ja Talent stardivad homme vabakavas. Nizza võistluse tulemused leiate aadressilt http://www.nicecheval.com/cdi2015/spring/frx_news.html