Takistus- ja koolisõidumeistrivõistluste ülesandmine lõpeb reedel

Hobumaailma toimetus juhib sportlaste tähelepanu, et juba eeloleval reedel lõpeb ülesandmine 25.-28. juunini Ruilas toimuvatele takistus- ja koolisõidu meistrivõistlustele.

Juba aastaid peetakse Eesti meistrivõistlused takistus- ja koolisõidus kõikidele vanuseklassidele koos Ruilas. Vahetult pärast pühi, tuleva nädala neljapäeval alustavad poniratsanikud, lapsed ning juuniorid takistussõidus, pärastlõuna jätkub koolisõiduga. Teised osavõistlused samadele vanuseklassidele on kavas reedel, vastupidises järjekorras. Märkimist väärib fakt, et tänavu on poniklassis eraldi tiitlivõistlus nii suurtele kui väikestele ponidele.

Laupäeval ja pühapäeval jätkavad võistlemisega noored, seeniorid (täiskasvanud) ja harrastajad. Sarnaselt eelmise blokiga alustavad laupäeval takistussõitjad, pühapäeval on järjekord vastupidine.

Siinkohal tuletame kõikidele meelde, et tiitlivõistlustel osalemiseks on vajalik esitada spordi- või perearsti tõend, mis ei ole vanem, kui kolm kuud. Tingimus ei kehti harrastajatele, kelle võistlus ei ole ametlik vabariiklik tiitlivõistlus.

Info meistrivõistluste kohta leiate aadressilt https://ratsanet.ee/events/331?locale=et&year=2015