Tiit Kivisild ja Corsica lõpetasid Miljoona Hevonen 2015 Grand Prix teisena

Möödunud nädalavahetusel võistlesid mitmed Eesti takistussõitjad Soomes, Helsingist veidi üle 300km kaugusel põhjas asuvas Tuuris, kus Miljoona Hevonen 2015 nime kandnud võistluse Grand Prix`s saavutasid Tiit Kivisild ja Corsica teise koha.

Tuuri Grand Prix peeti kahevoorulisena kuni 150cm kõrguste takistustega. Ainsana läbis mõlemad voorud vigadeta soomlanna Hanna Tardiveau hobusega Wetrichta, pälvides sel moel esikoha. Tiit Kivisild ja Corsica kogusid teisest voorust neli karistuspunkti, mis andis neile Grand Prix teise koha, Oliver Karma ja Vanco Z lõpetasid neljandal kohal. Kullo Kender osales põhisõidus kolmel hobusel – LRK Acer, San Antonio ning LRK Axel V, kuid auhindadele ei jõudnud, Rein Pill ja A Brok teist vooru ei lõpetanud.

Lisaks headele kohtadele Grand Prix sõidus jagus eestlastele mitmediki auhindu. Võidukalt lõpetasid Kullo Kender ja LRK Astrid L kõrgustel 125cm ja 130cm, Rein Pill ja Sinequamon kõrgusel 120cm. Oliver Karma ja Hangstone JT Z olid teised laupäevases kahefaasilises 140cm kõrguses parkuuris.

Kõik Miljoona Hevonen 2015 tulemused leiate aadressilt http://online.equipe.com/sv/competitions/13877,Võistluse kodulehekülje aadressiks on http://www.miljoonahevonen.net/