Kolmevõistluse Euroopa tiitlid võitsid Michael Jung ja Saksamaa koondis

Eile pärastlõunal riputas Suurbritannia monarh Tema Kõrgeausus Kuninganna Elizabeth II kuldmedalid kaela Euroopa meistritiitliga pärjatud Michael Jungile ning tema koondisekaaslastele. Jungile oli võidetud tiitel viies.

Saksamaa koondisel oli enne takistusõitu mäletatavasti Suurbritannia ees üheksa takistuseline varu, kuid hetke Euroopa parimatel ei läinud tegelikkuses vaja ühtegi neist. Kõik neli koondise liiget, lisaks Jungile veel individiuaalse hõbeda pälvinud Sandra Auffarth, Ingrid Klimke ja Dirk Schrade, läbisid takistussõiduraja puhtalt. Alates aastast 2011 on Saksamaa kolmevõistluskoondis olnud suurtel tiitlivõistlustel löömatu.

Michael Jung sõnas pärast järjekordset tiitlivõitu, et on leidnud omale uue tšempioni, avaldades sel moel suurt tunnustust oma hobusele fischerTakinou. Jung leiab, et hobuses on potensiaali veel mitmeteks suurvõistlusteks.

Hõbemedali pälvis kodumaal võistelnud Suurbritannia koondis ja seda vaatamata oma liidri William Fox-Pitt`i katkestamisele krossil. Pronksi kindlustasid endale takistussõiduga prantslased, kelle liige Thibaut Vallette lõpetas hobusega Quing du Briot ka individiuaalsel pronksil.Enne takistussõitu kolmandat positsiooni hoidnud Briti individiuaalsõitja Izzy Taylor langes ühe maha-ajamisega hobusega Briarlands Matilda.

Kolmevõistluse Euroopa Meistrivõistluste tulemused leiate aadressilt http://eventcontent.hippoonline.de/1079/1079zeitplanDEU.htm?style=longines