Linzis peetud Furusyyia FEI Nations Cup Euro teise divisioni avaetapp Poolale

Kui möödunud reedel oli halbade ilmastikuolude tõttu ära jäänud Lummeni Euroopa esimese divisjoni Furusyyia FEI Nations Cup etapp, siis kujuneski Austria Linzis peetud teise divisjoni võistlus tänavuse hooaja esimeseks Euroopas. 13 koondise pingelises heitluses kuuluv võit poolakatele Ukraina ja Norra ees.

Avavoorus tegid parimad sooritused Poola ja Norra koondvõistkonnad, kes kogusid karistuspunkte vaid ületatud normiaja eest. Poolal oli neid üks, norrakatel kaks. Kolmas oli avavooru järel Ukraina nelja punktiga, Jaapanil ja Hispaanial oli võrdselt kaheksa, austerlastel ja Luksemburgil 12 karistuspunkti. Kaheksandana pääses teise vooru 14 karistuspunktiga Venemaa.

Teise vooru tulemused olid valdavalt halvemad, kui avavoorus. Pärast teist sõitjatevooru jäi esikolmik Poola, Norra ja Ukraina otsustada, kusjuures paremusjärjestus muutus pidevalt. Kui ukrainlaste Rene Tebbel tegi hobusega Cooper ankrumehena topeltnulli, jäi kõik poolakate viimase mehe Krzysztof Ludwiczaki otsustada. Poolakas lõpetas hobusega Zoweja avavooru nulli järel teise vooru viie karistuspunktiga, mis tagas tema koondisele punktise edu Ukraina ees. Poolakate võit tuli 15 karistuspunktiga, Ukrainal oli neid 16, Norral kolmandana 20.

Kõik Linzi võistluse tulemused leiate aadressilt

http://www.longinestiming.com/#!/show-jumping/2016/1151/html/en/longinestiming/index.html