Dina ja Akvarel saavutasid Ypäjä CDI3* GP programmides kaks neljandat kohta

Sel nädalalõpul võistlesid meie koolisõitjad Soomes Ypäjäl CDI3* võistlusel, kus parimaid tulemusi tegi Dina Ellermann Landy’s Akvarelil.

Tüdrukud alustasid võistlemist juba reedel, kui Katariina Merila ja Mango startisid lasteklassis ning jäid seal tulemusega 61 % kahe võistleja hulgas teiseks. Samal ajal võistlesid Carinee Ainola ja Herr Ilves poniklassis ning sõitsid 13 paari seas välja 9nda tulemuse skooriga 65.282 %. Samal õhtul asusid PSG programmis võistlustulle Grete Hussar ja Rohan Warrior ning nende tulemuseks jäi 64.816 % ja eelviimane ehk kuues koht.

Eile oli päeva parim eestlane selgelt Dina Akvareliga, kes tegi GP programmis neljanda tulemuse 11 osaleja seas skooriga 66.960 %. Laste sõidud paraku nende parimate killast ei olnud. Merila ja Mango skoorisid 59.583 % ja Ainola ning Ilves 60.634%.

Täna õnnestus Dinal oma positisooni kaitsta ning GPS programmis võeti taas neljas koht tulemusega 66.686 %. Hussar ja Rohan Warrior jagasid Inter I programis viiendat kohta tulemusega 65.947 %.

Sellga on koolisõitjad võistlemise lõpetanud ning asuvad koduteele.

Tulemused leiate: