Hollandlaste ebaõnn viis USA koolisõidu Rahvuste Karika Rotterdami etapil kindla võiduni

Koolisõidu Rahvuste Karikas, mis koosneb tänavu seitsmest etapist, jõudis möödunud nädalavahetusel Hollandisse Rotterdami, kus suureks favoriidiks oli mõistagi koduvõistkond. Paraku pidi üks tiimiliige väikse ebaõnnestumise tõttu soojendusel end Specialist maha võtma, mis andis omakorda kindla võidu niigi tugevale USA võistkonnale.

USA võistkond, mis koosnes Laura Gravesist (Verdades), Olivia LaGoy-Weltzist (Lonoir), Kasey Perry-Glassist (Goerklintgaards Dublet) ja Dawn White-O’Connorist (Legolas 92) kogus 446.442 puntki rootslaste 427.035 ja sakslaste 414.031 vastu.

Graves ja Verdades olid individuaalselt üldse võistluse tugevaimad, kogudes GPs 79.460% ja vabakavas 80.980%.

Hollandlased, kelle tiimi kuulusid nii suured nimed nagu Edward Gal (Glock’s Voice), Hans Peter Minderhoud (Glock’s Johnson TN N.O.P.) ja Diederik van Silfhout (Four Seasons 19) kaotasid ühe oma tugevaima liikme viimasel päeval, kui Madeleine Witte-Vrees ja Cennin, kes olid GP lõpetanud teisel kohal tulemusega 75.660%, pidid end vahetult enne GP Specialit maha võtma, sest hobusel tuli raud lahti. Kuna kohustuslikku kahte GPS skoori polnud hollandlastel enam võimalik saada, langesid nad konkurentsist. Õigupoolest tabas ebaõnn ka ameeriklasi, kui nende Dawn White-O’Connor ja Legolas 92 avapäeval GPs ebaühtlase käigu tõttu elimineeriti, kuid sellegipoolest jäid nad konkurente väikse eduga edestama.

Rotterdami Rahvuste Karika tulemused leiate klikates siin.