Indoor Brabant tähistab 50. juubelit, samas selgub koolisõidu MK finaali koosseis

Täna algab Madalmaades legendaarne 50. juubelit tähistav suurvõistlus Indoor Brabant, mille käigus selgub lõplikult koolisõidu MK finaali koosseis.

Indoor Brabant on suurüritus, mille käigus viidi 2012.a. läbi ka takistus- ja koolisõidu MK finaalid, mida käisime kohapealt kajastamas. Tookord osales ka Tiit Kivisild hobusega Cinnamon. Tänavune võistlus on eriline, kuna pidulikult tähistatakse ürituse 50. juubelit. Esinduslik on nii kooli- kui takistussõitjate koosseis. Viimastest osalevad sellised tähed nagu Jeroen Dubbeldam, Steve Guerdat, Scott Brash, Christian Ahlmann, Simon Delestre ja teised.

Koolisõidu Lääne-Euroopa liigas on seis üsnagi põnev, kui jätta kõrvale asjaolu, et Isabell Werth on liiga ülivõimsalt võitnud. Järgnevatele kohtadele käib pinev heitlus, kui teine ja kaheksas koht nelja punkti sees, esimestena on hetkel finaalist väljas rootslane Patrik Kittel ja tema kaasmaalanna Tinne Vilhelmson Silfen. Hetkel on liiga teisel kohal 55 punktiga austraallanna Krisly Oatley, 54 peal on britt Carl Hester, šveitslanna Marcela Krinke Susmelj ja sakslanna Fabienne Lütkemeier. Punkt vähem on Jessica von Bredow-Werndlil. Finaali on pääsu taganud hollandlaste rõõmuks ka tiitlikaitsja Hans Peter Minderhoud.

Lääne-Euroopa koolisõiduliiga punktid leiate aadressilt

Indoor Brabant kodulehekülg