Isabell Werth ja Weihegold võitsid Amsterdamis oma hooaja kolmanda MK-etapi

Sakslanna Isabell Werth võitis möödunud nädalavahetusel Amsterdamis oma esihobusega Weihegold Old, kellega hoitakse ka maailma edetabeli liidrikohta, selle hooaja kolmanda MK-etapi, kusjuures sõitis välja enda aegade tugevaima tulemuse.

Werthi ja Weihegoldi üleolek oli Amsterdamis veenev, kui nende skooriks fikseeriti 90.720. Teisele positsioonile platseerunud Londoni etapi võitjadbritt Carl Hester ja Nip Tuck lõpetasid tulemusega 83.325 ning kolmas koht läks rootslasele Patrik Kittelile hobusega Deja skoori 80.425 juures.

“Minu mära saab nüüd puhkust ja samal ajal püüan ma kvalifitseeruda Don Johnsoni või Emilioga, et mul oleks vajadusel MK-finaali tarbeks varuvariant,” mainis juba finaali kindlalt pääsenud Isabell Werth võistluse järgselt. Werth juhib Lääne-Euroopa liigat 60 punktiga, teine on Hester, kellel punkte 54 ning kolmas iirlanna Judy Reinolds 45 punktiga.

Amsterdamis võistlesid samal nädalavahetusel ka takistussõitjad, kellel oli kavas CSI4* tasemega turniir. 160cm kõrguste takistustega Grand Prix võitis prantslane Patrice Delaveau hobusega Lacrimoso 3 HDC, teine oli belglane Pieter Devos hobusega Dream of India Greenfield, kolmas iirlane Dermott Lennon hobusega Loughview Lou-Lou.

Kõik Amsterdami võistluse tulemused leiate aadressilt