Isabell Werth on pidurdamatus hoos kõikide hobustega – Göteborgist võit Emilioga

Göteborgis jagati eile kolmest alast esimesena MK-punkte koolisõidus, kus oma hooaja viienda etapivõidu võttis vähem, kui nädalapäevad eelnevast, Isabell Werth ja seda hobusega Emilio.

Veidi vähem, kui nädalapäevad tagasi oli Isabell Werth võidutsenud Saksamaal Neumünsteris oma pikaaegse partneri Don Johnsoniga, kui eile võttis tituleeritud sakslanna juba hooaja viienda võidu Göteborgi MK-etapil, kus 11aastase hobusega Emilio skooris 84.200%. “Kuna mul oli ülivähe aega, palusin oma ratsastajal Emilio võistluseks ette valmistada ja nagu näeme, tegi ta seda hästi,” mainis Werth. “Samas ma näen, et temaga on vaja rohkem trenni teha, sest alati ei tee ta seda, mis vaja. Tänagi tuli meil sisse kaks viga, üks piruettides, teine tempo vahetuses,” lisas etapivõitja.

Teisele kohale platseerus rootslaste rõõmuks kohalik staar Patrik Kittel hobusega Delaunay, kelle tulemuseks hinnati 80.910%. Küllaltki napi mahajäämusega saavutas kolmanda koha sakslanna Jessica von Bredow-Werndl, kelle tulemus hobusega Unee BB oli 80.845%.

Enne viimast, s`Hertogenboschi etappi, on loomulikult Lääne-Euroopa koolisõiduliiga kindel liider Werth, kellel punkte 80. Teisel kohal on Euroopas võistlev austraallanna Kristy Oatley, kellel punkte 55. Punktiga jääb austraallannast maha britt Carl Hester. Hetkel on veel kaheksa hulgas, kes pääsevad finaali veel sakslannad Fabienne Lütkemeier ja Jessica von Bredow-Werndl, šveitslanna Marcela Krimke Susmelj, iirlanna Judy Reynolds ja hollandlanna Madeleine Witte-Vress. Rootslaste Patrik Kittel on hetkel joone all, kuid üritab finaali pääsu kindlasti veel järele jäänud Hollandi etapilt.

Göteborgi tulemused leiate aadressilt