Kivilool võisteldi kestvusratsutamises, pikima raja võitis Merilin Kalbre

Laupäeval, 8. aprillil, võisteldi Harjumaal Kiviloo ümbruse radadel kestvusratsutamises, kus kavas olid kolmes pikkuses distantsid, millest pikima, 80.4km, võitis Merilin Kalbre hobusega Baltimor.

Pikimal distantsil osales viis võistluspaari, kellest neli lõpetasid. Esikolmiku selgitamisel käis lõpuni kõva rebimine ja nii lõpetas esikolmik kolme kahe sekundi sees. Esimesena jõudsid üle finišijoone Merilin Kalbre ja Baltimor, teisena Merilini õde Kairit Järv hobusega Mustafo Malabah ning kolmandana Eliise Laur hobusega Filly-Bella.

Keskmise pikkusega distantsil, mille pikkuseks 53.6km, oli osalejaid tunduvalt rohkem ehk 16, kes kõik ka tulemuse kirja said. Esikoha selgitamine oli sellelgi distantsil pinev, kui võitja Kristiina Kassmann hobusega Parzival edestas kahe sekundiga Marii Helen Eek`i, kes võistles hobusega Von Vürtspeter. Kolmas koht kuulus sel distanstil Maria Runnole hobusega Thor Emira.

Lühimaks distantsiks oli Kivilool 31.6km pikkune esmane kvalifikatsioon, mille täitsid kaks sportlast. Kõik tulemused leiate aadressilt