Koolisõidus jagatakse medalid välja pühapäeval, Postimehes otseülekanne

Eeloleval nädalavahetusel selguvad kõikide vanuseklasside ja harrastajate koolisõidu sisemeistrid. Rahulas peetaval kahepäevasel võistlusel, 29.-30.04, toimub esimesel päeval esimene osavõistlus, teisel päeval selguvad medalistid teise osavõistluse lõpuks. Pühapäevasest võistluspäevast saab näha otseülekannet Postimehe veebis.

Pühapäeval algab võistluspäev ja ka otseülekanne kohe hommikul kell 9:00, mil starti asuvad seeniorklassi sportlased, keda on üles antud 7 võistluspaari. Favoriidina stardib Dina Ellermann Landy’s Akvarelil, neile pakuvad tugevat konkurentsi Grete Hussar Rohan Warrioril, Diana Pruks Romantikal ja Finalistil, Tiina Kuusmann Stallonel ja Rimbaudil ning Marii-Heleen Raidmets Rokitil.

Veidi enne kümmet stardivad II osavõistluses juunioride klassi sportlased, neid on nimekirjas samuti 7 võistluspaari.

Noored asuvad võistlustulle tund aega hiljem, ehk siis orienteeruvalt kell 11:00, kellele järgnevad lapsed (orient 12:00) ja poniratsanikud (orient 12:50). Sisemeistrivõistlused lõpetavad harrastajad, keda on stardis kõige rohkem, nimelt 11 võistluspaari. Harrastajate sõidu alguseks on hetkel planeeritud orient 13:40.

Võistluse tulemusi ja kulgu saab jälgida ka Equipe.com vahendusel.

NB! Ajakavas võib tulla muudatusi!