Koordis peeti rahvarohke kolmevõistlus, põhiklassi võit Vilvi Laanetile hobusega Well Timed

Kodumaine kolmevõistluse hooaeg sai hoo sisse Koordi tallides möödunud nädalavahetusel peetud startiderohke võistlusega, kus peaklassis võttis kaksikvõidu korraldava talli esindaja Vilvi Laanet hobustega Well Timed ja Jonquil.

Koordi talli võistluse põhiklass peeti tasemel CNC1*, mis vastab sama taseme rahvusvahelistele parameetritele. Edukaim oli selles klassis korraldavas tallis treeniv Vilvi Laanet, kes hobusega Well Timed lõpetas tulemusega 63.6 ning hobusega Jonquil 71.1 miinust. Mõlema hobusega läbis Laanet krossi vigadeta. Kolmandana lõpetas põhiklassi Juula Reinumägi hobusega Eisrevue.

Tasemel CNC100 tegi parima tulemuse Anna-Liisa Raudsepp, kes hobusega Bignam möödus puhta krossiga Ines Themasest, kes hobusega El Barrio kogus krossilt 5.6 miinust ületatud optimaalse aja eest. Kolmas oli selles klassis Kerstin Valdaslu hobusega Grand De Fa. Tähepanu vääriv on fakt, et kõik kolm kuuluvad Järvamaa klubi ridadesse.

Vaatame üle ka madalamate, kuid startiderohkeimate, klaaside parimad. Klassis CNC90 tegi järjekordse hea stardi esimest hooaega kolmevõistlusega tegelev Saare Ratsakeskuse sportlane Luise Vevers, kes võitis nimetatud klassi hobusega Ruudi, kui alustas teise tulemusega koolisõidus ning läbis krossi ja takistussõidu puhtalt. Kokku kogus Vevers 44 miinust. Saare piigale järgnesid Johanna-Britt Metsar hobusega Hultajka ning Ülle Voolaine hobusega Izmail.

Klassis CNC70 jõudsid esikolmikusse Kristiina Kirsipuu ja Bacardi Razz, Kärt Kingisepp ja Cessika ning Sigrid Lain ja Olivia S.

Kõik Koordi võistluse tulemused leiate aadressilt