Laupäeval Helsingis parimad eestlased Stanislav Teder ja Maarja Martinson

Eile jätkus Helsingi Messikeskuses rahvusvaheline takistussõiduvõistlus, meie parimatena lõpetasid päeva suuremas sõidus teisena lõpetanud Stanislav Teder ja väiksemas sõidu kolmas Maarja Martinson.

Laupäevane suur sõit peeti Helsingis kõrgusel 140cm kahefaasilisena. Teise faasi kiireima sõidu tegid Paul Argus ja Renessin, kui kahjuks tuli värskel sisemeistrite paaril maha viimane takistus, mis andis vaid kümnenda koha. Kiireim null tuli Soome sportlase Nelli Pajuharjult hobusega Con Pleasure, teist kohta väärinud tulemuse sõitsid välja Stanislav Teder ja Handels Kosmos. Avapäeva võitnud iirlane John Hickey ja Boogie Woogie lõpetasid kolmandana. Eestlasi jõudis auhinnatseremooniale veelgi, kui neljanda koha võtsid Kullo Kender ja Artas ning viienda Paul Argus ja Caesar. Mõlemad faasid läbis puhtalt ka Tiit Kivisild hobustega Donna Paola ja Don Kide ning Hele Marie Rägo hobusega Con Quick.

Vöiksemas sõidus, kus takistuste kõrguseks oli 130cm, said otsustavaks kogemused, kui võidu võttis 57aastane Jukka Rantanen hobusega Carlos Santana 15. Kolmandale auhinnalisele kohale sõitsid end Maarja Martinson ja Donna, viiendale Kullo Kender ja Cooper.

Täna on kavas põhisõiduna 140cm kõrguste takistustega Grand Prix, samuti väikese ringi sõit kõrgusel 130cm. Tulemused leiate aadressilt