LGCT Madriidi etapi võitsid Kent Farrington ja Gazelle

Ameeriklane Kent Farrington tõestab Euroopas oma sobivust maailma esinumbri kohale, kui on võitnud kahel nädalavahetusel kaks suurt Grand Prix`s järjest. Võidule Windsoris järgnes LGCT Grand Prix võit Madriidis.

Eliittuuri Madriidi etapil pääses Grand Prix ümberhüpetele viis võistluspaari, kus Kent Farrington tõestas kõigile, et just tema on hetkel maailmas number üks. Hobusega Gazelle oli Farrington poole sekundi jagu kiirem teise koha saavutanud sakslasest Marcus Ehningits, kes osales hobusega Pret A Tout. Kolmas koht kuulus Madriidis Maikel van der Vleutenile hobusega VDL Groep Verdi TN N.O.P. Lisaks olid ümberhüpetel neljanda koha saavutanud itaallane Lorenzo de Luca, kes muide on tuuri arvestuses liidrikohal, hobusega Armitages Boy ja Katari sõitja Bassem Hassan Mohammed hobusega Gunder.

Tuuri üldarvestuses juhib, nagu juba mainitud, de Luca, kellel punkte 133. Teise ja kolmanda koha on hõivanud hollandlased, kellest van der Vleutenil 124 ja Harrie Smoldersil 86 punkti.

LOngines Global Champion League arvestuses tegi Madriidis parima tulemuse võistkond Cannes Stars, mida esindasid sakslased Marco Kutscher ja Ludger Beerbaum, vastavalt hobustega Clenur ja Chiara. Tiimide arvestuses jätkab liidrina Valkenswaard United, kuhu kuuluvad Marcus Ehning, Bertram Allen, Alberto Zorzi, Janika Sprunger ja Sanne Thijssen.