Longines Global Champions Tour avalikustas tänavused etapid

Maailma suurim ja elitaareim takistussõidutuur Longines Global Champions Tour alustab tänavust hooaega aprillikuus Mehikos ning liigub läbi 15 etapi novembrikuus traditsiooniliselt Dohas toimuvasse finaaletappi.

Tänavune hooaeg algab sarnaselt mullusega Põhja-Ameerikas, kuid vahetusse on läinud sealsete etappide järjekord. Avalöök tehakse 6. aprillil Mehiko pealinnas Mexico City`s, millele järgneb nädal hiljem etapp Floridas Miami Beach`l. Ameerika mandrilt liigub tuur Aasiasse, kus 28.-30. aprillil peetakse etapp Shanghais, misjärel jäädakse pikalt Euroopasse.

Tänavusse hooaega on täiesti uue kohana tekkinud Euroopa üks külastatavamaid pealinnu Berliin, kus võisteldakse 28.-30. juulil. Tagasi on ka London, millega on tuuril väike vaheaeg. Inglismaa pealinnas võisteldakse 3.-6. augustini ja seda täiesti uues paigas linna südames, Kuningliku Chelsea Haigla juures. Berliin ja London asendavad mulluseid Viini ja Antverpeni etappe. Muud võistluspaigad on jäänud samaks, kui Euroopa etapid toimuvad lisaks nimetatutele veel Madriidis, Hamburgis, Cannes`s, Monacos, Pariisis, Estorilis, Chantilly`s, Topside kodus Valkenswaardis ning Roomas.

Finaal peetakse selgi aastal Katari pealinnas Dohas, võimsas Al Shaqab`i ratsakekuses.  ning seda 9.-11. novembril.

Tuuri kodulehekülje leiate aadressilt