Niitvälja suurima sõidu võitsid Pille Elson ja Dixon

Möödunud laupäeval peeti Niitväljal maratoniks kujunenud takistussõiduvõistlust, kus põhisõidus võtsid võidu Pille Elson ja Dixon.

Möödunud laupäevane takistussõiduvõistlus Niitväljal kujunes järjekordseks maratoniks, kui anti talvistele siseoludele ülisuur startide arv – 224. Nii algas võistluspäev kell 8 ja lõppes 23 paiku. Suurest startide arvust tingituna olid korraldajad muutnud 130cm kõrguste takistustega sõidu ümberhüpetega parkuurist puhtus-kiirus sõiduks. Kiireima puhta sõidu tegid Pille Elson ja Dixon, kes edestasid 0.46 sekundiga Susan Kaletat, kes võistles hobusega Aga Flamenco von Feight ja enam kui sekundiga Paul Argust hobusega Renessin.

Kõrgustel 120cm ja 100/110cm olid sõidud kahefaasilised ja mõlemas anti võrdselt 86 starti. 120cm parkuuris tuli välja anda kaks esikohta, mille saavutasid Berit Lehtsaar ning Solei Solei ja Gunnar Klettenberg hobusega Hardcase. Teine koht kuulus selles sõidus Siim Sinijärvele hobusega Leander, kolmas Elsonile hobusega Dixon. Madalaima sõidu esikolmiku moodustasid Teele Kaal ja Rokoko, Carmen Melts ja Vip ning Jaak Kalda ja Pahhe.

Kõik Niitvälja tulemused leiate aadressilt