Rakendi Combi Cup talvise Särevere avaetapi võitis Pille-Riin Reinaus

Möödunud laupäeval tehti Säreveres valitsenud talvistes oludes algust tänavuse rakendispordi kombineeritud maratonide sarjaga Combi Cup, kui avaetapi võidu võttis Pille-Riin Reinaus poniga Radar.

Ühte soojakraadi ning vihma ja lörtsisegust ilma trotsides tegi Säreveres Combi Cup avaetapil stardi 11 ekipaaži. Rajameister oli Särevere liivaväljakule ehitanud ühe maratonitakistuse, millele lisanud kaheksa koonustakistust. Puhtusele ja kiirusele peetud sõidus suutis raja vigadeta läbida kaks ekipaaži, kellest kiireim oli favoriidiks peetud Pille-Riin Reinaus poniga Radar. Teise tulemusega lõpetas avaetapil Kauro Vahtras hobusega Kena, kolmas oli kolme karistuspunkti juure kiireima aja sõitnud Age Põldaru hobusega Visu. Toome siinkohal ära ka võistlejate groomid, kelleks olid vastavas järjestuses Priit Reinaus, Jane Vahtras ja Riina Rõa.

Kauro Vahtras fotol hobusega Hedoonia; foto Kati Raidma

Age Põldaru ja Visu; foto Kati Raidma

Lisaks Combi Cup etapile, mis peetakse tasemel Madalam (koonused +35cm), oli kavas kiirusele sõit tasemel Keskmine (koonused +25cm). Siingi ei olnud vastast Reinausile, kes võttis Radariga päeva teise võidu. Selles klassis jõudis teisele kohale Hanna Treikelder hobusega Armani, kolmandale Kauro Vahtras hobusega Kena. Armani muide on võistelnud kõrgel rahvusvahelisel tasemel. Nimelt osales Armani koos Pille Oberpaliga 2013.a. Slovakkias Topolcankis peetud paaride MM-il.

Hanna Treikelder ja Armani; foto Kati Raidma

Kõik Combi Cup avaetapi tulemused leiate aadressilt