Rein Pill ja A Brok võitsid Ciekocinko CSI3* Grand Prix

Rein Pill ja A Brok tegid möödunud nädalavahetusel Poolas Ciekocinkos peetud CSI3* tasemega turniiril ülitugeva esituse, kui lisaks reedesele kolmandale kohale Longines Ranking sõidus lõpetasid turniiri Grand Prix võiduga.

Ciekocinko Grand Prix peeti kõrgusel 150cm kahevoorulisena, osalejaid oli 57. Pärast esimest vooru oli puhtaid sooritusi kuus, kellel hulgas kogu meie ratsapubliku rõõmuks ka Rein Pill ja A Brok. Vastavalt reglemendile pääses teise vooru 15 sportlast ja seetõttu startis seal ka üheksa ühe karistuspunkti normiaja ületamise eest saanud võistluspaari.

Teises voorus Pilli ja A Broki hoog ei raugenud, sealgi tehti puhas sõit ning seda parima ajaga, mis andis kahe vooru parima tulemuse. Kahe vooru peale oli puhtaid sooritusi neli. Teisel kohal lõpetas Kentucky MM-i individiuaalne hõbe ja Londoni võistkondlik pronks Abdullah Al Sharbatly hobusega Woulon L Saudi Araabiast ning kolmandana tugev poolakas Michal Kazmierczak hobusega Stakorado. Neljas puhas oli sakslane Björn Nagel hobusega Nerrado.

Kõik Ciekocinko tulemused leiate aadressilt