Rein Pilli lahutab liiga kolmandast kohast vaid kaks punkti, sõidu võitis Skrzyczynski

Täna Varssavis peetud Kesk-Euroopa takistussõiduliiga finaali teise osavõistluse järel lahutab Rein Pilli liiga kolmandast kohast vaid kaks punkti, teda edestab napilt Maria Bibikova, liidriks tõusis Dawid Kubiak, teine on Gabor jr.Szabo.

Rein Pill ja A Brok lõpetasid tänase 150cm kõrguste takistustega parkuuri nelja karistuspunktiga, olles seejuures kiireimad. Sõidu arvestuses andis see 13. koha ning liiga arvestuses kaheksanda koha eest 9 punkti. Täpsustatud andmetel kogus Rein eile siiski 8 punkti ja nüüd on tal neid kokku 69, kui eile ja täna punktidele mitte jõudnud noor venelanna Maria Bibikova omab neid 71. Lähimatest konkurentidest langes Bibikova täna välja, Andis Varna lõpetas kaheksa karistuspunktiga, mis liiga arvestuses lisas kolm punkti (sõidus 24. koht), seega kokku on tal punkte 64.

Teise osavõistluse võidu võttis aga poolakate esinumber Jaroslaw Skezyczynski hobusega Chacclana, mis tõstab tuntud poolaka samuti favoriitide hulka. Mäletatavasti tuli ka kaks aastat tagasi Skrzyczynski finaalis justkui eikuskilt kolme parima hulka. Tänase võiduga on poolakal koos 40 punkti, kuid kui arvestada tema vormi ja seda, et et pühapäevane võit annab 40 punkti, võib ta vabalt jõuda esikolmikusse. Tema kaasmaalane Dawid Kubiak kogus täna liiga kolmanda koha punktid (sõidus viies) ehk 15 ja tõusis kogutud 91 punktiga liidriks. Eile ainuliidriks tõusnud ungarlane Szabo jäi täna koheselt Rein Pilli taha ja lisas oma punktisummale 8, mis teeb kokku 89 ja annab teise koha. Kolmas on endiselt 71 punktiga Bibikova, neljas, nagu juba mainitud, 69 punktiga Pill.

Meie sportlastest osales liiga finaali teises osavõistluses veel Gunnar Klettenberg hobusega Traffic, lõpetades viie karistuspunktiga 23. kohal. Hommikuses 140cm parkuuris kogus Klettenberg hobusega Quote neli karistuspunkti.

Homme on MK sõitudes väike vahe, pühapäevases 155cm kõrguses ümberhüpetega parkuuris, kus jagatakse topeltpunkte, selgub lõplikult kolmik, kes meie liigast lunastab pileti Ühendriikides toimuvasse maailma finaali. Endiselt on põhjust Rein Pillile tõsiselt pöialt hoida!

Varssavi tulemused leiate aadressilt