Sammulis alustati Viljandimaa Karikaga, jätkus Eggersmanni juuniorite sari

Möödunud laupäeval peeti Viljandimaal Sammulis startiderohke takistussõiduvõistlus, kus algust tehti Viljandimaa Karikasarjaga ning peeti Eggersmanni juuniorite Suvekarika teine etapp.

Sammuli võistluse kõrgeimaks sõiduks oli 130cm kõrguste takistustega parkuur, kus võitjad selgusid ümberhüpetel. Osalev seltskond oli vägagi esinduslik ja nii saavutas võidu kolme ümberhüppaja konkurentsis ainukesena puhas olnud Rein Pill hobusega Alfons Ra. Teisele positsioonile platseerus Pille Elson hobusega Dixon, kolmas oli Susan Kaleta hobusega Aga Flamenco von Feicht.

Kõrgusel 120cm oli kavas Eggersmann Juuniorite Suvekarika teine etapp, mille pani “kotti” Margareth Eikner hobusega Chica Cirone, kui teisena lõpetas Anette Lepik hobusega Samurai`s Miracle ning kolmas oli Berit Lehtsaar hobusega Solei Solei. Sama kõrguse avatud klassi võitsid Pille Elson ja Dixon.

110cm parimad olid Riinu Rahuoja ja Baron Abruka, kõrgusel 100cm Siim Sinijärv ja Holi ning sama kõrguse 5-6aastaste arvestuses Karin Peks ja Chella d`Amour. 80cm avatud klassi võitis Carmen Melts poniga Vip, lasteklassi Kristina Zomera hobusega Quanta Costa 12 ning 4-5aastaste hobuste klassi Kaia Loviisa Kink hobusega Zamfiira.

Kõik Sammuli tulemused leiate aadressilt