s`Hertogenboschi MK-etapi võitis kodupubliku rõõmuks Hans Peter Minderhoud hobusega Glock`s Flirt

Eile pärastlõunal peeti s`Hertogenboschis 50. Indoor Brabant raames hooaja viimane koolisõidu MK-etapp, mille võitis tiitlikaitsja Hans Peter Minderhoud hobusega Glock`s Flirt.

Pärast reedest Grand Prix võitu peeti sel hooajal võitmatuna püsinud Isabell Werthi, kes Brabandis osales hobusega Emilio 107, peafavoriidiks, kuid ilmselgelt kodupubliku rõõmuks suutis valitsev MK võitja Hans Peter Minderhoud sakslannat oma hobusega Glock`s Flirt edestada. Minderhoudi vabakava sooritus hinnati skooriga 84.890, kui Isabell Werth ja Emilio jäid 83.300 peale. Kolmanda koha punktid võttis den Boschist Jessica von Bredow-Werndl hobusega Zaire-E ning neljanda kohaga tagas oma pääsu Omahasse hollandlane Edward Gal, kelle skooriks hobusega Glock`s Voice hinnati 78.520.

Võitja mainis hiljem, et Flirt tundus juba soojendusel väga hea ning positsioonis, kus Isabell Werth oli sisse lasknud mõned vead ja Minderhoudi stardipositsioon oli viimane, sai ta hea võimaluse, mis õnnestus.

Lääne-Euroopa liigast pääsevad Omahas peetavasse finaali seega sakslannad Isabell Werth, Jessica von Bredwo-Werndl ja Fabienne Lütkemeier, iirlanna Judy Reynolds, austraallanna Kristy Oakley, šveitslanna Marcela Krinke Susmelj, britt Carl Hester, rootslane Patrik Kittel ning hollandlane Edward Gal. Lisaks neile osaleb vabapääsmega tiitlikaitsja Hans Peter Minderhoud.

50. Indoor Brabanti tulemused leiate aadressilt