St. Patric`i päeva puhul Helsingis stiilne võit iirlasele John Hiceky`le

Täna algas Helsingi Messihallis kolm päeva kestev CSI1* tasemega võistlus, kus tänase Iirimaalt alguse saanud Püha Patriku päeva puhul võitis stiilselt suurima sõidu iirlane John Hickey hobusega Boogie Woogie, eestlaste parim oli Paul Argus, kellele neljas koht hobusega Renessin.

Helsingis oli kavas kaks parkuuri, milest kõrgeima takistuste kõrguseks 135cm ning sõit peeti puhtusele ja kiirusele. Patriku päevale kohaselet ja samas iirlastele omaselt rohelises redingotis teisena startinud John Hickey ja Boogie Woogie tulemus jäigi parimaks, kusjuures iirlane võttis oma teise hobusega Fairplay vh Hellohof ka kolmanda koha. Teiseks platseerus kahe Hickey kahe hobuse vahele soomlanna Susanna Granroth hobusega Baccara, kui meie parimana oli Paul Argus hobusega Renessin neljas. Auhinnatseremooniale jõudis meie sportlastest ka hobusega Con Quick kuuenda koha saavutanud Helene Marie Rägo.

Madalamas sõidus, kus kahefaasilise parkuri takistuste kõrguseks oli 125cm, võtsid eestlased oluliselt kirkamad kohad. Kaksikvõidu tõid meile võitjana Paul Argus ja Danette V ja teisena lõpetanud Kullo Kender ja Striga. Neljas oli selles sõidus Tiit Kivisild hobusega Don Kide.

Kõik Helsingi tulemused leiate aadressilt