Vaikla Naistepäevavõistluse edukaim oli MK-finalist Rein Pill

Vaikla Naistepäevavõistluse, mis toimus küll mitmed päevad pärast rahvusvahelist naistepäeva, raames läbi viidud täiskasvanute takistussõidu sisemeistriks kroonti küll Paul Argus, kuid kogu kahepäevase võistluse edukaimaks kujunes siiski peagi MK-finaalis startiv Rein Pill.

Rein Pill lõpetas teatavasti sisemeistrivõistlused hobusega Alfons Ra teisel kohal, sama hobusega aga õnnestus meistril võita laupäevane 135cm kõrgune puhtusele ja kiirusele peetud parkuur. Viimases võttis Rein ka teise koha, seda oma Ameerika partneri A Brokiga. Kolmanda kohaga lõpetas laupäevase põhisõidu Gunnar Klettenberg hobusega Traffic.

Hobusega Alfons Ra oli Pill laupäeval stardis ka kõrgusel 120cm, kus tulemuseks jäi auhinnaline kuues koht. Sellel kõrgusel võitis Gea Kiudorf hobusega Lanetta, kui teise ja kolmanda koha võttis Kertu Klettenberg vastavalt hobustega D. Lady ja Fisiana G. Kertu oli parim ka pühapäeval kõrgusel 125cm ja seda hobusega D.Lady. 125cm sõidus järgnesid Kertule Kaia Loviisa Kink ja Caprioland ning Britt Nigul ja Sacramento.

Madalates sõitudes moodustasid pühapäevase handycap 105/115cm esikolmiku Andres Udeküll ja Rolex, Brita Tuvi ja Hindenburg ning Adeele Tafenau ja Diamnat`s Girl Z. Laupäevase 110cm pareimad olid Anette Lepik ja Samurai`s Miracle, Karolin Jaani ja Epopeja G ning Teele Kepler ja Varina, 100cm aga Doris Mänd ja One Man Show, Teele Kepler ja Varina ning Mariaana Ilves ja Bonita.

Kõik Vaikla võistluse tulemused leiate aadressilt