Vaiklas peeti eile takistussõiduvõistlus kuni 140 cm kõrguste parkuuridega

Vaikla Talve nimelisel takistussõiduvõistlusel peeti pühapäeval neli parkuuri, milles võidutsesid Gunnar Klettenberg, Urmas Raag, Gea Kiudorf ja Magnus Järve.

Ümberhüpetele peetud põhiparkuuris kõrgusel 140 cm tegid parima tulemuse Gunnar Klettenberg (Ruila) ja Traffic, kes lõpetasid ümberhüpped puhtalt ning vaid 4 sajandiksekundit kiiremini Urmas Raagist (Tartumaa) ja Ibellest. Kolmanda koha võttis Raag Carlosega, kellega samuti sooritati puhas sõit. 14st osalenust oli ümberhüppajaid kokku tervelt 8.

30 paari osavõtul peetud handicapiga parkuuri 125/130 cm lõppes samuti Raagile võidukalt, seda hobusega Piccolina, kellega edestati väga napilt Susan Kaletat (Viljandimaa) Aga Flamenco von Feichtil ning Tiit Kivisildi (Ruila) Donna-Paolal, kelle vahel läks teine koht jagamisele.

Puhtus-kiirusparkuuris kõrgusel 110 cm võtsid veenva võidu Gea Kiudorf (Pärna) ja Lanetta, kellele järgnesid Magnus Järve (KRT) ja Santos ning Piret Ervald (Viru) ja Alejandro.

Päeva esimese parkuuri, samuti puhtusele ja kiirusele peetud 100 cm võitis Magnus Järve Santosel, kaks järgnevat kohta läksid Ervaldile hobustel Lermina ja Must de Lison.

Tulemused: